公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Délibáb utca

出卖 Budapest VI. kerület 公寓房(砖头)
62 m2面积 3 房间
60 000 000 HUF价格
288185识别码
更多信息

街道 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

8 m2 阳台

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 3

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1968 修建年

公关费用 18 000 HUF

Délnyugat 方向

Ez nem délibáb, ez a valóság, tényleg eladó sorba került ez a kiváló ingatlan!
Elhelyezkedés:
Belváros Diplomatanegyedének legjobb utcájában, festői környezetben, Andrássy út és Benczúr utca között, villaépületek szomszédságában található az épület. Az utca végén a Hősök tere a Szépművészetivel és a Műcsarnokkal, a Városligetben pedig hamarosan elkészül a múzeumnegyed. Az utcában és sétatávolságban található több ország diplomáciai képviselete.
Közlekedés:
Az épülettől 2 perc távolságban a földalatti Bajza utcai megállója, a 105-ös busz, a Hősök terénél pedig 75 & 79 troli továbbá a 20-as és 30-as busz. Az Andrássy úton kellemes sétával elérhető az Operaház vagy akár a Liszt Ferenc tér.
Az épület:
Egy folyamatosan karbantartott, kerttel övezett, jó állapotú épület, szintenként mindösszesen négy darab lakással. Az alagsorban külön zárható tárolók kerültek kialakításra, a lakáshoz tartozó tároló kb 3m2. A tető felújításra került 2018-ban.
Az épületben 1000 mbit/s internet elérhető. A társasházban tilos lakó funkciótól eltérő tevékenységre használni a lakásokat, ennek köszönhetően itt nem kell minden hétvégén új legény búcsús emberekkel barátkoznia!
A lakás:
Pazar elosztás, a nappali és két háló szoba mellett ablakos konyha. Mindhárom lakószoba erkély kapcsolattal rendelkezik és az előszobából megközelíthetőek. Kora reggeltől napnyugtáig fényárban úszik az ingatlan, a kisebb háló és a konyha DK-i tájolású a nappali és a nagy háló pedig Dny-i. A klimatizálás könnyen megoldható, a kültéri egység elhelyezésére több lehetőség is van. A hálószobákban francia ágy kényelmesen elhelyezhető, szükség esetén két fürdőszoba kialakítására is van lehetőség.

请给我回电话

相似的房产

Andrássy Róbert

Andrássy Róbert

随时给我们打电话

+36-70-367- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - REGION
+36 1 225 1184