Квартира (кирпичная) Продается Budapest XIII. mикрорайон - Frangepán utca

41 m2Площадь 1 Комната
42 200 000 HUFЦена
365833Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Mezzanine

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

1950 Год строительства

Общие сборы 25 000 HUF

Délnyugat Расположение

Eladó tégla lakás Angyalföldön, a közkedvelt Frangepán utcában!
A lakás egy lift nélküli, három emeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. Az épület a múlt század elején épült, jelenleg közepes állapotú. A lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer és kamera szavatolja.

A lakás 41nm, egy szobás, jó állapotú, remek lokációjú, 3 percre az Árpád hídi és Forgách utcai metróktól.

A lakást többször újították fel 2007-óta, a társasházat is folyamatosan modernizálják (nemrégiben kifestették a lépcsőházat). A lakás jelenleg bútorozottan eladó! Az ingatlan költözésre kész állapotban van.

A nappali - hálószobában laminált padló van. A lakás fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Az ingatlan havi rezsije igen kedvező.


Az ingatlan az Árpád híd lábától, a Göncz Árpád Városközpont metró megállójától 3 percre, Angyalföldön található, mely nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a belváros kapujában páratlan infrastruktúrával rendelkezik. Gyalogosan néhány percre helyezkedik el több áruházlánc üzlete is (Spar, Aldi, stb.). A környéken drogéria, gyógyszertár, pékség, kávézó, benzinkút, kisebb boltok és üzletek, továbbá bank, posta, háziorvosi rendelő és önkormányzati hivatal is található. Autóval 3-5 perc alatt érhetjük el a Duna Plázát vagy a WestEnd Bevásárlóközpontot, ahol temérdek üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Autóval néhány percre található a Városliget és a Margitsziget is, ahol télen-nyáron kulturális események várják az érdeklődőket, és gyönyörűen felújított sétányok fogadják az andalgókat. A sportolni vágyók felfedezhetik a Városligetben vagy a Margitszigeten kialakított kivilágított futó-, kosárlabda- és focipályákat, szabadtéri edzőgépeket. A gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda is.

A parkolás a környéken fizetős, de a tulajdonos 2000 Ft-ért éves parkolómatricát válthat ki.
A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A közelben található az 1-es villamos, a M3-as metró és több busz (26, 32, 34, 106, 115, 120) megállója is, így a lakásból a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Több éjszakai busz is megáll a környéken: 901, 918, 950, 950/A.

Amennyiben befektetésre keresi az ingatlant, azt a lakást nagyon kedvező áron bérbe lehet adni így ahogy van, hiszen bútorozottan eladó!

Jöjjön el és tekintse meg ezt a remek lokációjú lakást!
Makó Nelly

Makó Nelly

Звоните нам с доверием

+36-70-367- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - REGION
+36 1 225 1184

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость