Квартира (кирпичная) Продается Budapest VI. mикрорайон - Bajnok utca

Продается Budapest VI. kerület Квартира (кирпичная)
90 m2Площадь 3 Комната
79 700 000 HUFЦена
318508Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 1

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1918 Год строительства

Kelet Расположение

CSAK NÁLUNK!

GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT, EGYEDI DESIGN LAKÁS MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL A DIPLOMATANEGYEDBEN!

Bajnok utcában, a várhatóan rövidesen megújuló Podmaniczky utca közelében, rendezett, lift nélküli társasház első emeletén ajánljuk ezt a különleges hangulatú, remek beosztású 3 szobás lakást. 2 szoba utcai nézetű, a harmadik + a konyha udvarra néz, az egyik szoba felett 8 m2 galéria található. A belmagasság 3,7 méter.

A tulajdonosok a lakást 3 éve újították fel és mivel saját használatra tervezték mindenben a legnagyobb gondossággal jártak el, az aljzatbetontól kezdve a teljes gépészet és víz-, villany vezetékek cseréjéig. Fűtés, víz, lefolyó a padlóban futnak, valamennyi külső és belső nyílászáró új.

Fűtés cirkó gázkazán, ez adja a meleg vizet is, új radiátorok, kibélelt kémény, rendezett tetőjárda. A burkolatok is magas minőségűek: gres lapok, magasfényű, illetve világos laminált parketta. A lakásban minden gép A++ besorolású, a ledes világításnak köszönhetően rendkívül kedvező rezsiköltségek. Kábeltévé, Internet minden szobában falban kiépítve.

A lakás hangulatát egy egyedi, elektromos látványkandalló emeli, amely fűtésre is alkalmas, a terek praktikus kihasználtságát a nagy űrtartalmú és praktikus beépített szekrények, gipszkartonból kialakított polcok biztosítják, amelyek a vételár részét képezik.

A társasházról:
20 lakásos, 3 emeletes társasház, emeletenként 4-5 lakással, csendes, rendezett lakóközösséggel (nincs airbnb a házban).
A ház homlokzata 3,5 éve lett felújítva. A házban 2019-ben cserélték a teljes villanyhálózatot, 4 éve a teljes gáz hálózatot. A felújítások költsége miatt a lakók még 2 évig megemelt, 30.000 Ft közös költséget fizetnek.
A lichthof galamboktól védve, hálózva, aljzata betonozva, lefolyó kialakítva, falak vakolva.

A lakás tulajdoni lapon 85 m2, a valóságban 90 m2-nél nagyobb.

A környékbeli fejlesztésekről régóta szó van, a Podmaniczky terv szerint csónakázó tó és hatalmas parkok kialakítása várható, amely során az amúgy is magas presztízsű környék jelentős értéknövekedésére lehet számítani.

Azonosító: 318508

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Szép-Kis-Hajdu Szilvia

Szép-Kis-Hajdu Szilvia

Звоните нам с доверием

+36-30-698- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - REGION
+36 1 225 1184