Casa Familiala Vânzare Veresegyház - Öreg-tó közelében

98 m2Suprafaţa 3 + 2 Camere
80 000 000 HUFPreţ
366311Identificare
Mai multe detalii

433 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

2 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1980 An construcție

Sud Est Orientare

Veresegyház központ közeli, mégis csendes utcájában, a Mézesvölgyi részén eladó nettó 98 nm-es lakóterülettel (+22 m2 garázs) családi ház, 433 nm-es összközműves telken.
Bár az ingatlan az 1980-as években épült, 8-10 éve elkezdve egészen napjainkig, szinte teljeskörűen felújították.
Az épület egy része duplán rakott ikersejt téglából, egy része 30-as Porotherm téglából épült, kívülről 5 cm-es Nikecell szigetelést kapott.
A teljes tetőszerkezet le lett cserélve, betoncserép fedést, a fafödém pedig üveggyapot szigetelést kapott szintén a jó hőtartás céljából.
A belső ajtók, és az ablakok is cserélve lettek, utóbbiak műanyag, thermoüveges nyílászárók. A fűtésrendszer is cserélve lett 10 éve, új gázcirkóra, rézcsövekkel, új lapradiátorokkal. Fűtés kiegészítésként több helyiség kapott inverteres klímát. A teljes elektromos hálózat cserélve lett.
Az értékes hidromasszázs kád, a konyha bútor, és az egyedileg asztalossal készíttetett dekoratív, masszív gyerekágy is a vételár részét képezheti. Bár nem indokolt, de az ingatlan riasztóval ellátott, távfelügyeletre kötött. Mivel két utcára nyílik, két külön bejárattal rendelkezik, a hátsó kertrész a garázzsal akár vállalkozásnak is helyet adhat.
Bővítésre a tetőtér felé van lehetőség, egy része előkészítve.
A kerítés egy része már felújított, kovácsoltvas kapuval, illetve a garázs elektromos kapuval ellátott.
A házban lejárat található egy kb. 5 nm-es pincébe.

A közelben minden megtalálható, ami egy kényelmes élethez elengedhetetlen. Például a 318-as számú távolsági busz megállója, mely Budapest-Újpest Városkapu és Galgamácsa között közlekedik Fót és Veresegyház érintésével.Valamint a 391-es számú helyi járat megállója, mely érinti Veres főbb intézményeit. Az S71-es számú vonat állomása is sétatávolságra van, Budapest-Nyugati pályaudvar és Vác között közlekedik. Szintén a közelben óvoda, bölcsőde, általános iskola, Coop, Lidl, drogériák, gyógyszertár... Vigyázat, a szerdán és szombaton tartott híres veresi piac függőséget okozhat!
Kikapcsolódni a Termálfürdő, az Ivacsi tavak, a medvefarm, illetve a környező településeket például az őrbottyáni horgásztó, vagy a megunhatatlan vácrátóti arborétum nyújt lehetőséget. Nyáron pedig a szabadtéri kultúrális program, a Mézesvölgyi Nyár.

Megtekintésére előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Keressen a hét bármely napján, ünnepnapon is.
Makó Nelly

Makó Nelly
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-367-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - REGION
+36 1 225 1184

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare