Locuinta (caramida) Vânzare Budapest VI. Cartier - Délibáb utca

Vânzare Budapest VI. kerület Locuinta (caramida)
62 m2Suprafaţa 3 Camere
60 000 000 HUFPreţ
288185Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Necesită renovare Stare

Caramida Structura

8 m2 Balcon/Terasa

Gaz Incălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 3

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătărie americană

Inexistent Acces la grădină

1968 Anul construcţiei

Costuri comune 18 000 HUF

Sud Vest Orientare

Ez nem délibáb, ez a valóság, tényleg eladó sorba került ez a kiváló ingatlan!
Elhelyezkedés:
Belváros Diplomatanegyedének legjobb utcájában, festői környezetben, Andrássy út és Benczúr utca között, villaépületek szomszédságában található az épület. Az utca végén a Hősök tere a Szépművészetivel és a Műcsarnokkal, a Városligetben pedig hamarosan elkészül a múzeumnegyed. Az utcában és sétatávolságban található több ország diplomáciai képviselete.
Közlekedés:
Az épülettől 2 perc távolságban a földalatti Bajza utcai megállója, a 105-ös busz, a Hősök terénél pedig 75 & 79 troli továbbá a 20-as és 30-as busz. Az Andrássy úton kellemes sétával elérhető az Operaház vagy akár a Liszt Ferenc tér.
Az épület:
Egy folyamatosan karbantartott, kerttel övezett, jó állapotú épület, szintenként mindösszesen négy darab lakással. Az alagsorban külön zárható tárolók kerültek kialakításra, a lakáshoz tartozó tároló kb 3m2. A tető felújításra került 2018-ban.
Az épületben 1000 mbit/s internet elérhető. A társasházban tilos lakó funkciótól eltérő tevékenységre használni a lakásokat, ennek köszönhetően itt nem kell minden hétvégén új legény búcsús emberekkel barátkoznia!
A lakás:
Pazar elosztás, a nappali és két háló szoba mellett ablakos konyha. Mindhárom lakószoba erkély kapcsolattal rendelkezik és az előszobából megközelíthetőek. Kora reggeltől napnyugtáig fényárban úszik az ingatlan, a kisebb háló és a konyha DK-i tájolású a nappali és a nagy háló pedig Dny-i. A klimatizálás könnyen megoldható, a kültéri egység elhelyezésére több lehetőség is van. A hálószobákban francia ágy kényelmesen elhelyezhető, szükség esetén két fürdőszoba kialakítására is van lehetőség.

Suna-ma

Proprietăti similare

Andrássy Róbert

Andrássy Róbert
Agent de publicitate

Contactati-ne cu încredere

+36-70-367-Arată

Mai multe anunturi

Agentie Imobiliara
GDN Retea de agentii imobiliare - REGION
+36 1 225 1184