Családi ház Eladó Nagymaros - Központban

Eladó Nagymaros Családi ház
260 m2Alapterület 7 Szoba
65 000 000 FtÁr
Loading... Loading
262860Azonosító
További adatok

2000 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Gyenge Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1910 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Különleges befektetési lehetőség Nagymaroson, a Dunakanyar szívében, kilátással a visegrádi Fellegvárra. Eladásra kínálunk egy kellemes hangulatú, két lakásból álló, összesen 260 nm-es családiház. Az emeleti rész jó állapotú, ám a földszinti rész teljes felújításra szorul.
Az impozáns épületet 1910-körül, vadászháznak építtette Keresztes-Fischer Ferenc, Magyarország hajdani belügyminisztere. (a régi fotón az eredeti klinkertéglás homlokzat látható)
A ház a vasútállomástól, boltoktól kb. 6-7 perc sétára található. Budapest zónázó vonattal 50 perc alatt elérhető. A telek közel 2000 nm-es, egy hatalmas platánfa kölcsönöz neki különleges bájt, és egyben ad hűs árnyékot a nyári melegben.
Az ingatlanhoz garázs, műhely, kb. 30 nm-es szuterén és egy téglából kirakott, boltíves borospince tartozik.
Az ház jelenleg 7 szobából áll, dupla komforttal rendelkezik, külön-, és egybe is nyitható, mivel két bejárattal rendelkezik. Éppen ezért remek befektetési lehetőséget rejt magában, hiszen bármelyik szintje teljesen elszeparálható, kiadásra tökéletesen alkalmas. Igy az ódon hangulatú épület egyben meghitt otthona, és remek bevételi forrás is lehet egyszerre. Nagymaros turisztikai szempontból egyre népszerűbb, a kiadó lakásokra igen nagy igény mutatkozik.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Solti Zsuzsanna

Solti Zsuzsanna

Hívjon bizalommal

+36-70-376-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - REGION
+36 1 225 1184