Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest VI. bezirk - Délibáb utca

Verkauf Budapest VI. kerület Wohnung (Ziegel)
62 m2Wohnfläche 3 Zimmer
60 000 000 HUFKaufpreis
288185ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Zu renovieren Zustand

Tégla Struktur

8 m2 Balkon/terrasse

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 3

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1968 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 18 000 HUF

Südwesten Orientierung

Ez nem délibáb, ez a valóság, tényleg eladó sorba került ez a kiváló ingatlan!
Elhelyezkedés:
Belváros Diplomatanegyedének legjobb utcájában, festői környezetben, Andrássy út és Benczúr utca között, villaépületek szomszédságában található az épület. Az utca végén a Hősök tere a Szépművészetivel és a Műcsarnokkal, a Városligetben pedig hamarosan elkészül a múzeumnegyed. Az utcában és sétatávolságban található több ország diplomáciai képviselete.
Közlekedés:
Az épülettől 2 perc távolságban a földalatti Bajza utcai megállója, a 105-ös busz, a Hősök terénél pedig 75 & 79 troli továbbá a 20-as és 30-as busz. Az Andrássy úton kellemes sétával elérhető az Operaház vagy akár a Liszt Ferenc tér.
Az épület:
Egy folyamatosan karbantartott, kerttel övezett, jó állapotú épület, szintenként mindösszesen négy darab lakással. Az alagsorban külön zárható tárolók kerültek kialakításra, a lakáshoz tartozó tároló kb 3m2. A tető felújításra került 2018-ban.
Az épületben 1000 mbit/s internet elérhető. A társasházban tilos lakó funkciótól eltérő tevékenységre használni a lakásokat, ennek köszönhetően itt nem kell minden hétvégén új legény búcsús emberekkel barátkoznia!
A lakás:
Pazar elosztás, a nappali és két háló szoba mellett ablakos konyha. Mindhárom lakószoba erkély kapcsolattal rendelkezik és az előszobából megközelíthetőek. Kora reggeltől napnyugtáig fényárban úszik az ingatlan, a kisebb háló és a konyha DK-i tájolású a nappali és a nagy háló pedig Dny-i. A klimatizálás könnyen megoldható, a kültéri egység elhelyezésére több lehetőség is van. A hálószobákban francia ágy kényelmesen elhelyezhető, szükség esetén két fürdőszoba kialakítására is van lehetőség.

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien

Andrássy Róbert

Andrássy Róbert
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-367- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - REGION
+36 1 225 1184